Arfan Bhatti

Arfan Bhatti er en av Norges mest profilerte islamister. I tillegg er Bhatti nå etterlyst via det internasjonale politisamarbeidet Interpol.


Pin On Urdu Poetry

Vi velger å fravike taushetsplikten og bekrefte at det er Bhatti fordi navnet har versert i mediene.

. Startsiden gir deg det beste innen Reise Motor Økonomi Sport og Mat Drikke. Over 20 opprørssoldater og seks al-Qaida-krigere ble drept i et angrep som jihadistgruppa utførte i Jemen tirsdag opplyser sikkerhetskilder. En person er pågrepet etter en eksplosjon som blåste ut vinduer på en boligbygning i Stockholm.

2 days agoNorsk politi som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni har den siste tiden vært i Pakistan. Oslo politidistrikt bekrefter at mannen de har etterlyst i forbindelse med skytingen i Oslo er Arfan Bhatti. Zelenskyj ber verden fordømme Russlands folkeavstemninger.

Politimester i Gujrat-distriktet i Punjab Ghazanfar Ali Shah sier at ingen har kontaktet dem for å få Arfan Qadir Bhatti arrestert. Arfan Bhatti 45 var 16 år da han ble dømt til fengsel for første gang. Startsiden gir deg det beste innen Reise Motor Økonomi Sport og Mat Drikke.

Til Aftenposten sier politimester i Gujrat-distriktet i Punjab. Fredag ettermiddag bekreftet likevel Oslo-politiet at det er Bhatti de har siktet. Søk nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted.

2 days agoNorsk politi som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni har den siste tiden vært i Pakistan. Verden Siste nytt Mange drept i al-Qaida-angrep i Jemen. Til Aftenposten sier politimester i Gujrat-distriktet i Punjab.

2 days agoDen etterlyste islamisten Arfan Bhatti 45 nekter for å ha noe med skytingen i Oslo sentrum i juni å gjøre sier advokat Svein Holden til VG. Nå er den tidligere gjeng-kriminelle norsk-pakistaneren på nytt siktet i en terrorsak. Arfan Bhatti nekter for å ha hatt noe å gjøre med skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag 25.

Fredagens TV 2-artikkel og alle artikler som i ettertid er publisert på tv2no er merket med følgende tekst. Bhatti er etterlyst internasjonalt etter at Oslo-politiet siktet ham for. Han er også en tidligere lederskikkelse i gruppa Profetens Umma.

Søk nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Av NTB nyheter 23092022 1637 Det skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding i. Nyhetsredaktør Karianne Solbrække er inhabil i saker om Arfan Bhatti.

Parallelt med at politiet starter sin pressekonferanse kan TV 2 avsløre at den siktede er Arfan Bhatti noe politiet senere bekrefter. Den kjente islamisten Arfan Bhatti er ifølge flere medier mannen som er siktet og etterlyst for medvirkning til terrorhandling i forbindelse med masseskytingen ved London pub i Oslo 25. Vi gjør nettet nyttigere.

Derfor gjør vi dette for å unngå spekulasjoner sier Enoksen. Norge og Pakistan har ingen utleveringsavtale men likevel har flere. Vi gjør nettet nyttigere.

2 days agoNorsk politi som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni har den siste tiden vært i Pakistan. Fredag ettermiddag bekrefter også Oslo-politiet at mannen de har etterlyst i forbindelse med skytingen i Oslo er Arfan Bhatti. Flere medier meldte samtidig at den siktede er 45 år gamle Arfan Bhatti.

Juni sier hans forsvarer Svein Holden. Arfan Bhatti er blant de radikale muslimene som i 2012 demonstrerte utenfor den amerikanske ambassaden i protest mot videoen Innocence of Muslims Foto. Han er siktet for medvirkning til terror sa Enoksen på dagens pressekonferanse.

Person pågrepet etter eksplosjon i Stockholm. 2022 1604 Oppdatert 6.


10 Hukam In Bible In Urdu Bible Urdu 10 Commandments


Pin On Names Of Jesus


Pin On Islamic Quotes Urdu


Pin On 0123


Pin By Nadia Rashid On Clothes Pakistani Women Dresses Women Trousers Design Fashion Teenage


Pin On Urdu Bible Verses


Islamic Quotes In Urdu Wisdom Quotes Inspiration Urdu Quotes With Images Beautiful Quotes About Allah


Pin By David V On Yum Yum Raspberry Jam Fair Food Recipes Food


Pin On Verses


Pin By Bible Attiya Ministry On Holy Bible Urdu Verses Biblical Verses Names Of Jesus Bible


Hisar Koltuk Takimi Fabello Mobilya Decor Home Living Room Sofa Set Furniture


Pin By Sara Ghanem On Living Room Ideas In 2022 Living Room Sofa Design Modern Sofa Living Room Living Room Decor Blue Sofa


Sapphire Ready To Wear Gold Mine Dupatta 02pssig1c04d Lawncollection Pk Ready To Wear How To Wear Party Wear


Pin On Holy Bible Urdu Verses


Living Room Dining Room Modern Sofa Living Room Luxury Furniture Sofa Living Room Design Small Spaces


Pin On Islamic Quotes Urdu


Pin On Products


Cross Stitch Lawn Collection Unstitched 3 Piece Suit Rosa Calina Lawncollection Pk Girls Dresses Sewing Designer Dresses Online Fashion Design Dress


Pin On Names Of Jesus

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel